Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Даряват СУПЦ с триметров кедър
Автор: Екип Varna24.bg 15:44 / 08.12.2011Коментари ()783
Триметров кедър ще бъде засят в двора на Социално-професионален учебен център "д-р Анастасия Железкова"- Варна.

Коледното дърво е дарение от един от членовете на Основна партийна организация "508" на БСП - Варна към район "Приморски". Кедърът е бил в двора на дома му и със съдействието на озеленителната фирма "Деметра" ще бъде изкоренен и прихванат в двора на СУПЦ - Варна.

"В последната седмица светнаха коледните лампички на градската елха и във Варна и във всеки голям град. Много хора, в неравностойно положение нямат възможност да присъстват дори на тези коледни събития. Замислих се, дали не може да им осигурим тази малка радост близо до тях и то не еднократно, а за целия период до коледните и новогодишни празници", обясни Дилян Годжуков. Партийната организация взела решение дървото да не се сече, а да се присади. От озеленителната фирма приели присърце идеята и въпреки размерите на кедъра са го транспортирали до социалния център.

Дървото ще бъде украсено от възпитаниците социалното заведение непосредствено преди новогодишния концерт на СУПЦ - Варна, който ще се проведе утре, 09.12.2011г. / петък/ в 10.00ч. в концертната зала.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Daryavat-SUPC-s-trimetrov-kedur-311329
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.