Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Хотел-галерия "Графит" с втори приз за архитектура
Автор: Екип Varna24.bg 10:47 / 15.12.2011Коментари ()568
©
В десетото издание на престижния национален конкурс "Сграда на годината" , който приключи вчера с пищна церемония в София, Хотел-галерия Графит спечели първо място в категория "Хотели".

Над 65 обекта се представиха в юбилейното издание, което отново очерта водещите тенденции, най-оригиналните идеи и новаторски решения на инвеститорите, архитектите и строителите за сгради, завършени през 2011 г. Към традиционните конкурсни категории бяха добавени и такива, които стимулират инвестициите във възстановяването на сгради - паметници на културата, както и такива, демонстриращи зелени решения при своята реализация.

Победителите бяха определени от 23-членно жури, съставено от представители на МРРБ, ДНСК, браншовите организации в сферата на архитектурата, строителството и инвестициите, както и изявени представители на изкуството, медиите и бизнес средите.

"Графит" беше отличен за оригиналните решения и цялостната му концепция, която го прави уникален в българския туристическия бранш. Богатото портфолио от услуги, високите стандарти за качество и петзвездния комфорт са отличителни му черти, които го правят все по-предпочитан не само за бизнес пътувания, но и за семеен престой. Хотелът предлага специални цени за уикенд настаняване, както и празнични оферти. За предстоящите новогодишни празници екипът на Хотел-галерия Графит е разработил пакети, които включват освен качествени и разнообразни кулинарни специалитети, СПА процедури, анимация за най-малките гости, така и атрактивна програма с участието на най-романтичния глас на България - Графа, танцов център "Памбос" и водещ любимия комик Христо Гърбов.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Hotel-galeriya-Grafit-s-vtori-priz-za-arhitektura-313012
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.