Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пияни ученици пребиха син на хотелиер
Автор: Екип Varna24.bg 09:13 / 03.01.2012Коментари ()6672
© Varna24.bg
Банда пияни ученици изпотрошили фоайето на семеен хотел край Варна в първите часове на новата година.

При разигралото се меле невръстните вандалите пребили и сина на собственика, защото отказал да ги пусне на частното си парти.

От побоя 19-годишният Александър Желев е с обезобразено лице. Опасност за живота му няма, но срещу 3-ма от непълнолетните му нападатели е повдигнато обвинение за причиняване на лека телесна повреда.

Желев празнувал с приятели новата година, когато около два след полунощ 4-ма младежи започнали да хлопат на входната врата на семейният хотел, навярно търсейки място да си допият. Ядосани, че не са допуснати на частното парти, пияните ученици повикали свои приятели и нахлули във фоайето и започнали да чупят столове, чаши и чинии, след което нападнали и сина на хотелиерът Живко Желев - Александър.

Освен Александър леко пострадал е и един от приятелите му. Пoдпийналите вандали се разбягали, едва след като чули полицейските сирени.

От пресцентъра на МВР заявиха, че са задържани 9-ма от тях. Пияните ученици ще бъдат регистрирани в Детска педагогическа стая, а родителите им глобени за това, че са оставили без надзор непълнолетните си деца. Бащата на битото момче е категоричен, че ще заведе дело в съда за разигралата се новогодишна случка в семейния му хотел.



Източник: БНТ


https://www.varna24.bg/novini/varna/Piyani-uchenici-prebiha-sin-na-hotelier-317114
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.