Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разбиха "Хюндай-Теракан" и задигнаха чанта с GSM-и, лаптоп и документи
Автор: Екип Varna24.bg 16:48 / 03.01.2012Коментари ()982
© Blagoevgrad24.bg
Криминалистите от РУП-Сандански работят по разкриването на извършена кражба на 02.01.2011г., чрез счупване на дясно прозорче на задна дясна врата на лек автомобил марка "Хюндай-Теракан" с варненска регистрация, паркиран в дясно от бар-грил "Хепи"  на  главен път Е-79 в района на гр. Сандански. Извършен е оглед на местопроизшествието, като е установено, че потърпевшото лице е пътувало от  Р. Гърция в поска гр. София, като около 17:10 часа спряло за почивка и вечеря на крайпътното заведение бар-грил "Хепи".

Същото е престояло около 40 минути след което се върнало при лекия си автомобил и установило, че от задната седалка на лекия автомобил е открадната 1 брой дамаска чанта, кожена, черна на цвят съдържаща 1 бр. телефон марка "Верту" , 1 бр. телефон марка "Ленор", дамски часовник със полускъпоценни камъни, 1 бр. лаптоп с неустановена марка, 1 бр. колие марка "Сваровски", 1 бр. лична карта и 1 бр. свидетелство за управление на МПС в едно с контролен талон, 1 бр. задграничен паспорт.   

Общата стойност на отнетите вещи е 4700 лева. Извършен е оглед на местопрестъплението. По случая е образувно досъдебно производство, съобщават от пресцентъра на ОДП-Благоевград.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Razbiha-Hyundai-Terakan-i-zadignaha-chanta-s-GSM-i-laptop-i-dokumenti-317307
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.