Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Махнаха скандалния шеф на "Стопанска и спомагателна дейност", назначават жена
Автор: Екип Varna24.bg 11:43 / 11.01.2012Коментари ()1309
© Varna24.bg
Скандалният шеф на общинската фирма "Стопанска и спомагателна дейност" Божидар Дочев най-сетне е освободен от управителния пост и на негово място ще бъде назначена жена. Това съобщи председателят на съвета на директорите на дружеството Петър Ангелов. Той обаче отказа да каже името на фаворитката за шеф на детските кухни и храненето в яслите преди петък, когато бордът ще заседава, за да одобри кандидатурата й. С това ще бъде сложен краят на периода от няколко месеца, в които Дочев продължи да ръководи общинското дружество с депозирана пред ръководството му оставка. До нейното подаване пък се стигна, след като общинарят бе спипан да ползва служители на фирмата като общи работници на вилата си в работно време, заедно с фирмения автомобил.

След скандала Божидар Дочев изгуби позиции пред ръководството на ГЕРБ - Варна, които до този момент го лансираха като свой надежден кадър. По всяка вероятност политическата принадлежност е оказала влияние и при избора на новата управителка на "Стопанска и спомагателна дейност", чието име предстои да разберем в края на седмицата.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Mahnaha-skandalniya-shef-na-Stopanska-i-spomagatelna-deinost-naznachavat-zhena-319265
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.