Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьорът на тролея се самоубил заради любовна драма?
Автор: Екип Varna24.bg 08:54 / 19.01.2012Коментари ()1283
© Bulfoto
Шофьорът на тролей № 2 Пламен Иванов Гунов, който скочи от моста "Чавдар" по време на смяната си, най-вероятно се е самоубил заради изневяра и любовна драма, предполагат негови познати. Пламен и съпругата му Адриана не живеели заедно, но и нямали официално развод. 

Синът живеел при баща си. Съседка на Гунови от търновския кв. "Чолаковци" разказа, че преди време Пламен й признал, че не иска да води дело за развод, за да не се охарчва излишно за съдебни разноски. Според комшийката съпругата на Пламен живеела с друг мъж в близкото до Велико Търново село Къпиново. "Когато прочетох, че преди да скочи, е говорил по телефона, веднага си помислих, че най-вероятно е водил разговор с жена си и тя нещо страшно го е ядосала. Не е нормално такъв кротък човек да посегне на живота си по такъв жесток начин посред бял ден, и то пред очите на хората по време на работа", твърди комшийката.

Кметът на павликенското село Патреш, откъдето е самоубиецът, Валентин Вълев пък разказа, че познавал Пламен още от малък. "Последно го видях по Коледа. Той ми се похвали, че в София изкарва добри пари, колегите и шефовете му са много свестни и не мисли да се прибира да живее скоро към Търново или Павликени. Нямаше вид на човек с лични или здравословни проблеми", твърди кметът Вълев.

Документът, който бе открит в джоба на Пламен след смъртта му, всъщност е било известие от полицията, че срещу сина му се води разследване за притежание на 1 кг тютюн.


Източник: в. "Монитор"


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Shofyorut-na-troleya-se-samoubil-zaradi-lyubovna-drama-321453
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.