Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
3,5 г. затвор за варненец, блудствал с дъщеря си
Автор: Екип Varna24.bg 14:39 / 24.04.2012Коментари ()661
©
Районният съд във Варна осъди на 3 години и 6 месеца лишаване от свобода 42-годишният Е. Зекери за извършени от него блудствени действия. Подсъдимият бе признат за виновен, че при продължавано престъпление в периода месец май - месец юни 2011 г. извършил блудствени действия по отношение на 14-годишната си дъщеря.

След развода на родителите си потърпевшото момиче останало да живее заедно с баща си в неговата квартира във Варна. Няколкократно през този период подсъдимият употребявал и давал алкохол на дъщеря си, след което използвайки сила и положението на зависимост между родител и дете, осъществявал блудствени действия с цел полово удовлетворение. Впоследствие непълнолетната девойка се оплакала по телефона на майка си, отишла да живее при нея и била сигнализирана полицията.

42-годишният Е.Зекери е с чисто съдебно минало. Той бе оправдан от съда по обвинението да е извършил блудствени действия и по отношение на друго навършило 14-годишна възраст момиче - съученичка на неговата дъщеря.

Наказанието си подсъдимият следва да търпи в затвор, при общ режим. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.


https://www.varna24.bg/novini/varna/3-5-g-zatvor-za-varnenec-bludstval-s-dushterya-si-346924
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.