Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наско от Б.Т.Р.: Нито един кмет не може да се сравнява с Цонко Цонев
Автор: Екип Varna24.bg 13:11 / 04.10.2012Коментари ()1342
©
Бивши и настоящи студенти от
ТУ - Варна:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
За празника по случай 50-тата годишнина на Техническия университет във Варна рок групата Б.Т.Р. ще изпълни някои от най-големите си хитове като "Спасение", "Елмаз и стъкло", "Цвете от луната", "Море от любов", разкри пред Дарик фронтменът на бандата Атанас Пенев. По време на рок феста, който ще сложи точка на тържествата по случай половинвековния юбилей на Техническия университет, музикантите ще представят и кавъри на български рок групи от албума "Deja Vu". Публиката ще чуе и новата песен на Б.Т.Р. "Защо".

Преди нея на сцената ще излязат варненски групи, избрани от организаторите след кастинг.

"За мен това е много хубаво. От време на време ме питат какво мисля за новата българска музика. Аз, за съжаление, не я виждам. Само на такива форуми имам възможност да я видя, затова ще следя всяка една банда - от началото до края. Искам да видя как се представят", коментира Наско.

Специална изненада за публиката ще бъде клавиристът на "Ахат" Антоний Георгиев, който ще излезе на сцената заедно с Б.Т.Р. Модератор на кастинга и водещ на фестивала ще е самият Данчо Караджов от група "Сигнал".

На въпрос на Дарик може ли Варна да има "кметъл" като каварненския Цонко Цонев, след като Кирил Йорданов свири на китара за празника на Варна заедно с Б.Т.Р. и Джон Лоутън през 2009-та, Наско отговори така:

"Факт е, че Кирил Йорданов излезе, свири на китара, нямаше време, иначе сигурно щеше да изпее и една песен, но е факт, че нито един кмет не може да се сравнява с Цонко Цонев".

Музикантът покани всички варненци на рок купона в събота вечер от 16 часа на сцената в двора на Техническия университет.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Nasko-ot-BTR-Nito-edin-kmet-ne-mozhe-da-se-sravnyava-s-Conko-Conev-385355
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.