Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Затвор за мъж, срязал корема на 30-годишен до Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 15:02 / 05.10.2012Коментари ()1002
©
Варненският районен съд наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" на 31-годишния Ж.Ж., привлечен като обвиняем за нанасяне на средна телесна повреда при опасен рецидив. Предявеното обвинение срещу Ж.Ж. е за това, че вечерта на 29 август т.год. на публично място - стълби, свързващи крайбрежната алея с морската градина, нанесъл порезни рани с нож в корема на 30-годишен мъж.

Пострадалият се прибирал от дискотека заедно със свой приятел и две момичета, когато при разминаването на стълбите непознат за него мъж започнал да го бута по рамото и да се държи агресивно, като внезапно му нанесъл удар с нож в областта на корема.

31-год. Ж.Ж. е многократно осъждан, като е търпял ефективно наказание в затвор. Съдът прие, че е налице обосновано предположение за авторство на деянието, както и че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши нови престъпления, поради което му наложи най-тежката мярка.

3-дневен е срокът за обжалване на наложената мярка за неотклонение, като в случай на обжалване делото е насрочено пред горната съдебна инстанция за 10 октомври т.г. от 13 ч.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Zatvor-za-muzh-sryazal-korema-na-30-godishen-do-Morskata-gradina-385656
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.