Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Творческа работилница за варненските деца на Вси светии
Автор: Екип Varna24.bg 10:40 / 29.10.2012Коментари ()646
© Impact Press Group
Националната кампания "За Доброто в хората" е насочена към най-младите, на които чрез творчество и увлекателни истории да говори за Доброто - в нас и около нас. 

Замисълът на инициативата е да покаже, че добрите дела и мисли са най-силното оръжие на хората в Нощта на Хелоуин, когато големи и малки пъдят злите сили от домовете и душите си. 
 
Затова на празника на Вси светии организаторите от фондация "Евроразвитие" отварят своите арт работилници за децата от София, Пловдив и Варна.

Входът е свободен за всички малчугани над 5 години и техните родители, които искат заедно да изработят приказна украса за празника, да си направят тиквен фенер и да чуят древните легенди за Хелоуин. Малките гости ще научат за древните келтски корени на празника, защо символа е тиквен фенер, както и интересната история на Джак и тиквеният фенер. Всяко дете, което си донесе тиква ще получи помощ, за да я превърне в приказен символ на празника.

На 31 октомври (сряда) децата от София са добре дошли в Зала 73, на ул. "Княз Борис I" 73, където работилницата за деца и родители ще отвори врати в 16:30 часа.

Домът на Учителя ще посрещне малките пловдивчани от 16 часа за арт работилница за деца и родители. Сградата се намира в Стария град, на адрес ул. "П.Р. Славейков" 4.

Работилница за деца и родители във Варна също отваря врати в 16 часа на 31 октомври на адреса на Хипо учебен център - ул." Парижка Комуна" 1.

Домакините от фондация "Евроразвитие" са решили да запишат мислите на децата за Доброто и да издадат книжка под надслов "Мъдростта на нашите деца - за Доброто в хората". Събитията са под патронажа на посланика на Ирландия Н. Пр. г-н Джон Роуан.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Tvorcheska-rabotilnica-za-varnenskite-deca-na-Vsi-svetii-390808
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.