Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"МинисТиквенски съвет" ще провокира варненци да отправят посланията си към управляващите
Автор: Екип Varna24.bg 16:29 / 29.10.2012Коментари ()665
"МинисТиквенския съвет" ще посрещнат младите социалисти и ще го придружат до варненските студенти. Само ден преди "Деня на Вси Светии" членовете на младежката организация на БСП - Варна ще провокира варненци да отправят посланията си към управляващите, описани на бели флагчета и поставени върху истински тикви.

"Бял флаг са развели повечето млади хора по отношение на мечтите си. Затова ние ще дадем възможност да напишат на управляващите колко от тях остават в страната ни и колко са тези, които се надяват да си намерят работа по специалността!?! Почти никой!!! Именно това искаме да кажем, че младежката безработица не се изразява само в липсата на работно място, а и в липсата на достойно заплащане.", коментират от МО в БСП - Варна.

Младежите смятат, че ще провокират отново стотици студенти да изпратят своите послания към управляващите, както преди повече от две години с акцията със стария хладилник. Тогава гражданите на Варна масово споделяха недоволството си по отношение замразяването на доходите.

Импровизираният мобилен "МинисТиквенски съвет" ще потегли от централата на БСП - Варна като обиколи всички висши учебни заведения в града.



https://www.varna24.bg/novini/varna/MinisTikvenski-suvet-shte-provokira-varnenci-da-otpravyat-poslaniyata-si-kum-upravlyavashtite-390975
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.