Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлия атакува джакпота с фишове за 25 000 лева!
Автор: Екип Varna24.bg 10:04 / 11.11.2012Коментари ()925
© Varna24.bg
Бургазлия атакува рекордния джакпот от 7,8 млн. лв. с фишове за 25 000 лв. Мъжът е пуснал хартийките с комбинации в пункт в комплекс "Меден рудник". Според служителката на спортния тотализатор мераклията за милионер бил мениджър на фирма. За първи път идвал при нея, но вчера изглеждал сигурен в шанса си да удари голямата печалба.

Зевзеци от квартала веднага предположиха, че става дума за софиянец, дошъл в морския град да си пробва късмета. И напомниха, че последният голям тото удар от над 2 млн. лв. направи именно в Бургас местен полицай.

Въпреки очакванията за опашки в съботния ден нямаше много бургазлии пред пунктовете. Според служителки огромната сума дори плашела редовните играчи и някои пропускали.

"Хората пускат фиш като застраховка за късмет, не не всички бленуват за голямата печалба. В тези пари попадат много мечти, които след това не могат да се реализират. Не всеки може да се справи с толкова голяма сума", коментира Антония Янакиева, учител по психология в СОУ "Константин Петканов" в "Меден рудник". "Вярвам в лошата поличба, че тези, които печелят, не могат да поемат енергията на многото пари. Прекаленото щастие не е богоугодно", каза баба Стоянка Шивачева и подмина пункта.

Околосветско пътешествие, обучение за децата в чужбина, движимо и недвижимо имущество у нас и зад граница пресмятаха да закупят с милионите редовни играчи. Един от мъжете си обеща да палува с плеймейтки и миски не само една нощ.

"Никога не съм играла тото, но сега ще пусна фиш, защото съм готова да бъда богата и с парите ще мога да си купя и мъж", каза през смях засукана млада дама пред тото в центъра на града.

Пенсионери в София пък масово пускаха фишове с една или две колонки с надеждата да спечелят примамливия джакпот. Възрастни дами признаха, че ако ударят печалбата, ще заминат за някоя южна страна, за да не плащат скъпото парно. 27-годишният Светлин Митрев от столицата пък мечтае с парите да направи център за социални, психологически и духовни дейности. Треската за милионите обзе цялата страна. За рекордната печалба днес се очакват опашки пред тото пунктовете.

Късметлийски пункт напълни хотели

Тото туризъм спретнаха хотелите в Трявна в дните преди огромния джакпот. Битката за милионите е на път да вдигне на крака хотелиерския и ресторантьорския бизнес в балканското градче. Само до обяд в събота в тото пункта бяха пуснати 300 фиша все от клиенти от други градове. Някои пристигали с влак, други - с коли или автобуси. Хотелите отчитат ръст в нощувките, а бензиностанциите в региона също вдигнали оборота в дните преди тиражите на тотото. Пунктът, който е на гарата, отваря в 8.30 и работи с пълна пара цял ден, каза касиерката Красимира Чолакова. Преди няколко месеца щастливец от Трявна спечели 317 853 лв., след като удари шестица в играта "6 от 42".

Съдбата явно е целунала тото пункта в Трявна, защото от същото място през февруари падна друг джакпот. Късметлията тогава спечели джакпота от 3 502 837 лв. с готов попълнен фиш, подаден му от служителката в късметлийския тото пункт Красимира Чолакова.

Източник: в. "Стандарт"



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Burgazliya-atakuva-dzhakpota-s-fishove-za-25-000-leva-394043
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.