Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лилия Христова: Редът в студентските общежития във Варна е факт от много време
Автор: Екип Varna24.bg 11:51 / 13.11.2012Коментари ()795
© Varna24.bg
Редът в студентските общежития във Варна е факт от много време. Това каза народният представител от ПП ГЕРБ - Варна Лилия Христова. Комисия по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта е приела допълнение и изменение на Закона за висшето образование, което касае реда в студентските общежития.

"Във варианта, в който е приет на второ четене в комисията, се забранява категорично употребата на алкохол в ресторанти и заведения, които са на територията на студентски общежития и са собственост на висшите училища. Във Варна този ред е факт от много време и това е може би една от причините във варненските общежития да няма такива безумия, каквито се случват в Студентски град в София. Искам да обърна внимание на гражданите, че този Закон не касае само Студентски град, а касае територията около всички студентски общежития във всички градове, където има такива на територията на България", каза още депутатът Лилия Христова.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Liliya-Hristova-Redut-v-studentskite-obshtezhitiya-vuv-Varna-e-fakt-ot-mnogo-vreme-394580
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.