Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Улица във Варна потъна в кал след ВиК авария
Автор: Екип Varna24.bg 10:51 / 15.11.2012Коментари ()549
© Varna24.bg
Снимка Архив
Варненска улица е като бойно поле след ВиК авария, алармираха граждани. Улица "Свобода" в града е потънала в кал над 16 часа след отстраняване на проблема. Тревните площи са разорани, а асфалтът е изкъртен. За живущите наоколо е истинско изпитание да се приберат по домовете си.

"Смятам, че това не е нормално. И аз даже апелирам към всички фирми, които са отговорни, да си вършат работата както трябва. Просто да не остават такава мръсотия", коментира варненка. "Сутринта не можем да отидем в тази кал, нали все пак сме в град. Отиваш или на работа, или на училище".

Живеещите в близост разказват, че калната вода от изкопа е била изпомпвана и изхвърляна директно на улицата, макар само на метри да има канализационна шахта.

От ръководството на ВиК-Варна отказаха коментар. По телефона управителят на дружеството Валентин Вълканов обеща, че при първа възможност улица "Свобода" ще бъде почистена. Екипите не са успели да почистят веднага след приключване на работата, тъй като е имало аварии в други райони на града, на които е трябвало да се отзоват.

Източник: btv



https://www.varna24.bg/novini/varna/Ulica-vuv-Varna-potuna-v-kal-sled-ViK-avariya-395168
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.