Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вандали изпочупиха няколко спирки във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:15 / 15.11.2012Коментари ()1092
© Народно дело
След като преди дни Варна бе потресена от идиотските свастики на Пантеона, които "цъфнаха" редом с имената на загиналите в борбата срещу фашизма, днес читатели сигнализираха за друг необясним акт на вандализъм. Безумно и безпричинно от понеделник насам поне няколко спирки на градския транспорт са били изпотрошени. Безчинствата засега остават безнаказани. Сметките, разбира се, се плащат пряко или косвено от варненци. Цената на една витрина е около 150 лева.

"Трябва ли всичко, което става за чупене, да бъде счупено?", заяви ядосан от вандализма гражданин и наш читател. На сол са направени витрините на заслоните на спирка "Светкавица" на бул. "Осми Приморски полк". На същия булевард са изпотрошени и спирките "Резервоара" и "Моста" до Никовата къща. Същото е положението и на друга спирка на улица "Пирин".

"Къде останаха онези варненци, които милееха за всяко кътче в града си? Толкова отдавна ли са отминали онези времена, когато градяхме Варна като общ дом за нас и децата ни, а не разрушавахме постигнатото?", пита нашият читател.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vandali-izpochupiha-nyakolko-spirki-vuv-Varna-395182
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.