Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненски апелативен съдия блъсна глуха жена в "Младост"
Автор: Екип Varna24.bg 12:17 / 29.11.2012Коментари ()834
© Varna24.bg
Апелативният съдия от варненския съд Димитър Димитров е блъснал възрастна жена на светофар в близост до медицински център "Марешки" в кв. "Младост". Светофарът на това място е с мигаща светлина. Инцидентът на бул. "Република", за който потвърдиха от Спешна помощ, е станал около 17:10 ч.

От съда уточниха, че съдията се е движил с автомобила си в дясната лента с около 40 км в час, тъй като пред него имало автобус. Друга кола го изпреварила и внезапно в този момент на платното изскочила 71-годишната жена. Шофьорът твърди,че видял пенсионерката на 1,5 м пред колата си. За да не прегази пешеходката, водачът набил спирачки, но я блъснал.

Съдия Димитров се озовал с жената, която се оказала глухоняма, в МБАЛ "Св. Анна". Оказало се, че тя е със спукана кост под коляното, но скенерът на главата не установил травми. Съдията изчакал в здравното заведение да пристигне синът на пострадалата и останал там до 22:30 ч.

На Димитър Димитров е направена проба за алкохол, която е отрицателна. По случая е образувано следствено дело във Варненската окръжна прокуратура, предстоят огледи на мястото на инцидента.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenski-apelativen-sudiya-blusna-gluha-zhena-v-Mladost-398636
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.