Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Запълниха шахтата, в която пропадна двуметров мъж
Автор: Екип Varna24.bg 12:50 / 15.12.2012Коментари ()836
© Народно дело
Вчера общината най-накрая запълни шахтата, в която пропадна двуметров мъж. Още сутринта бригада работници с багер започнаха работа по обезопасяване на дупката. Оказа се, че общината въобще и не подозира, че до детска площадка има стара шахта с дълбочина над два метра.

Преди два дни в "забравения" капан пропадна 47 -годишният варненец Петко Петков. Докато разхождал домашното куче, хлътнал заедно с плочките като в празна асансьорна шахта. За негов късмет се отървал само с натъртвания. Носел и мобилен телефон у себе си, звъннал на сина си и му казал "слизай долу, паднах в една дупка", спомня си неочакваното обаждане синът на пострадалия - Руслан. Младежът викнал свой съсед и с помощта на навито на въже яке успели да издърпат Петко. След като изпълзял от общинската шахта, той заминал на работа - работи като технолог във фирма за преработка на риба.

Инцидентът със "забравената" шахта подпали варненските форуми, които се изпъстриха с коментари по адрес на общинската управа. Крайно неприятно се оказа, че шахтата е била до детска площадка. Чист късмет е, че някое дете не е паднало от над два метра височина.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Zapulniha-shahtata-v-koyato-propadna-dvumetrov-muzh-402666
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.