Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Цветанов към Костов: Няма да ви искам дъщерята, за да се женя за нея
Автор: Екип Varna24.bg 13:04 / 24.01.2013Коментари ()1100
© Varna24.bg
Изказване на лидера на ДСБ Иван Костов, че партията му е снела доверието си от вицепремиера Цветан Цветанов, предизвика размяна на остри реплики в пленарната зала на Народното събрание.

"Аз не съм вицепремиер и министър на вътрешните работи, за да ме обича Иван Костов или някой, който гравитира около Иван Костов", каза Цветанов в отговор на изказването и допълни: "Знам, че няма да ме обичате, нито ще ви искам дъщерята, за да се женя за нея, нито пък искам да влизам във вашето семейство."

"Косьо Самоковеца кой го създаде? Да не го създаде Цветанов, който не обичате? Кой направи тези кръгове през годините на прехода", риторично попита вицепремиерът.

"Вие загубихте контрол върху нервите си. Говорихте откровени смущаващи обстоятелства. Тръгнахте да се жените за дъщеря ми и да говорите за някаква обич. Човек наистина трябва да е загубил контрол върху нервите си, за да говори кой го обича и кой не го обича и да страда от трибуната за това, че не го обича", отвърна му Иван Костов.

Депутатите обсъждат Законопроекта за управление на системата за защита на националната сигурност. От него се очаква да регламентира работата на различните служби и да въведе система за ефективен контрол върху тях.

В изказването си вицепремиерът Цветанов изтъкна, че липсата на закон е довела до порочни практики и че службите са можели да извършват злоупотреби.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Cvetanov-kum-Kostov-Nyama-da-vi-iskam-dushteryata-za-da-se-zhenya-za-neya-410942
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.