Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Прогнозата за петък - чака ни дъжд, а на места и сняг
Автор: Екип Varna24.bg 17:17 / 24.01.2013Коментари ()620
© Varna24.bg
През нощта ще вали в Източна България. В западните райони ще е без валежи и облачността ще се разкъса. Минимални температури между минус 2° и 3°. Утре след временно разкъсване и намаление на облачността, отново ще се заоблачи и главно в Южна България и северозападните райони ще има валежи от дъжд. Отначало от северозапад, след това от север-североизток ще започне да прониква студен въздух и температурите ще се понижават. 

В северозападните райони дъждът ще преминава в сняг. В Източна България ще е ветровито. Максимални температури от 3°-4° в северозападните до 10°-12° в югоизточните райони. Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца.

В планините ще има променлива, често значителна облачност. Главно в Рило-Родопската област ще превали сняг. Вятърът временно ще отслабне, ще е умерен до силен от югозапад. Максимална температура на 1200 метра - около3, на 2000 метра - минус 3°.

Над Черноморието ще е предимно облачно, главно в южната част ще превалява дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури 9°-12°, температура на морската вода 6°-7°. Вълнение на морето 2-3 бала.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Prognozata-za-petuk-chaka-ni-duzhd-a-na-mesta-i-snyag-411054
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.