Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Гимнастика за бременни" във варненския театър
Автор: Екип Varna24.bg 12:51 / 15.02.2013Коментари ()943
©
Вие чакате дете!? Спокойно! Без паника! Вдишайте и издишайте... Какво държите в ръка? А! Снимка от първия ехограф! Е, значи вече е официално. Честито! Тази снимка е вашият билет за влакчето на ужасите, което ще ви отведе към новия ви свят. От вас зависи дали ще приемете лангъркането с влакчето като забавна игра или като кошмарно изпитание. Затворете очи, затегнете колани и да влизаме в тунелаааааааа!

Всичко това се случва в спектакъла "Гимнастика за бременни" на Варненския драматичен театър "Стоян Бъчваров", който ще има своята премиера през март. В ролите ще се превъплътят Милена Кънева, Биляна Стоева, Даниела Викторова, Веселина Михалкова, Теодор Папазов, Владислав Виолинов и Пламен Димитров. Постановката е на Здрава Каменова, с режисьор Калин Ангелов. Сценографията и костюмите са дело на Никола Налбантов, а музиката - на Мартин Каров.

Предпремиерата на "Гимнастика за бременни" е на 1-ви, а първата и втората премиера - съответно на 4-и и 8-и март. Всички представления са на основна сцена с начален час 19.

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Gimnastika-za-bremenni-vuv-varnenskiya-teatur-416046
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.