Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Поискаха оставката на кмета на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:50 / 20.02.2013Коментари ()1639
© Impact Press Group
При засилен медиен и граждански интерес, преминава днешната сесия на общинския съвет във Варна. Има кворум, сесията започна с едноминутно мълчание в памет на кончината на Малина Хубчева, хормайстор на държавната опера, починала на 50-годишна възраст. Даниела Димова, председател на културната комисия в местния парламент каза, че загубата е голяма.

Бе дадена думата на общинския съветник Борислав Гуцанов, който коментира оставката на премиера Бойко Борисов и поиска и кмета на Варна Кирил Йорданов да подаде оставка. Една част от залата аплодира това, а друга го освирка.

"София бе окървавена, а Варна се запали", каза от трибуната Борислав Гуцанов. Станислав Иванов, представител на група протестиращи срещу високите сметки за ток във Варна, поиска думата и се обърна към присъстващите с думите, че протестиращите не приемат нашествието на партиите в протестите във Варна. Той поиска от името на протестиращите партиите да се осъзнаят, защото част от партийните агитки, които се включват в протестите провокират излишно напрежение. "Ние не вандалстваме и не хулим", добави Станислав Иванов.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Poiskaha-ostavkata-na-kmeta-na-Varna-416978
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.