Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Туристическият бранш във Варна притеснен от оставката на Иво Маринов
Автор: Екип Varna24.bg 12:33 / 18.03.2013Коментари ()864
© Bulfoto
Туристическият бранш във Варна също притеснен от оставката на Иво Маринов. Стоян Маринов член на УС на Варненска туристическа камара коментира, че оставката на ресорния министър буди най-малкото учудване сред бранша. Той обясни, че не намира логика в това, особено предвид факта, че остават няколко месеца до началото на активния летен сезон. Маринов посочи, че ресорният министър е бил добре познат на чуждестранните партньори, вършил си е работата много добре и е представял страната ни на високо ниво по време на изложенията в чужбина - нещо, което е от голяма полза за България.

Стоян Маринов подчерта, че дори сега да се назначи нов човек на мястото на Иво Маринов, то той трудно ще може да "влезе в час", за такива кратки срокове.

"В България винаги се е действало така - смените са се правили точно в най-неподходящото време", коментира експертът. Той добави, че все пак някакви катаклизми в туризма не се очакват от смяната на ресорния министър, но подчерта, че и по-добре няма да стане положението.

"Незаменими хора няма, но тази смяна пак казвам - не ми се вижда удачна", каза в заключение Стоян Маринов.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Turisticheskiyat-bransh-vuv-Varna-pritesnen-ot-ostavkata-na-Ivo-Marinov-422081
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.