Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Крадец на вещи от автомобили във Варна остава в ареста
Автор: Екип Varna24.bg 14:28 / 22.03.2013Коментари ()656
Най-тежката мярка за процесуална принуда взе Районният съд по отношение на 32-годишния Р. С., привлечен като обвиняем за кражба при продължавано престъпление. Деянията са извършени през непродължителен период от време - в периода между 28 февруари и 18 март т.год. от паркирани в централната част на Варна автомобили. Чрез счупване на стъкла на врати от автомобилите са отнети съответно дамска чанта и мъжки несесер с мобилни телефони, апарат за кръвно, пари, документи и др. принадлежности.

32-годишният Р.С. има предходна съдимост и налагани наказания, предимно за посегателства срещу собствеността на гражданите. Кражба за него се явява извършена в условията на опасен рецидив.

Съдът прие, че от събраните доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието, както и че е налице реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление.

3-дневен е срокът за обжалване на наложените мерки, като в случай на жалби - делата са насрочени за разглеждане пред ВОС за 27 март от 13 часа.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Kradec-na-veshti-ot-avtomobili-vuv-Varna-ostava-v-aresta-422973
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.