Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Благоустрояват панорамната алея
Автор: Екип Varna24.bg 14:45 / 27.03.2013Коментари ()1605
"Холдинг Варна" АД започва възстановяването на асфалтовото покритие на крайбрежната панорамна пешеходна алея. Дружеството ще постави и алейното осветление и предпазните огради, както и пейки за отдих.

Проектът на "Холдинг Варна" АД включва още и монтиране на фитнес уреди за безплатно ползване от гражданите и гостите на Варна, като 30% от уредите са предназначени и за използване от хора в неравностойно положение. Край пешеходната алея ще бъдат изградени и възпоменателни знаци, които ще представят постиженията на варненските спортисти.

Участъкът, който е предвиден за обновяване е с дължина 1100 м и ширина 5 м. Този проект е в изпълнение поетите от "Холдинг Варна" АД ангажименти по благоустройство на панорамната алея към обект "Противоерозионно укрепване на скат зони А, В, и С".

На 28.03.2013 г. в 10,00 ч., предстои представяне и съгласуване на проекта за благоустройство на панорамната алея с Областна администрация Варна. Целият проект ще бъде реализиран изцяло със средства на "Холдинг Варна"АД.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Blagoustroyavat-panoramnata-aleya-423840
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.