Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
3 кражби от незаключени апартаменти във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 12:30 / 29.03.2013Коментари ()866
Три кражби от незаключени апартаменти са регистрирани вчера. Две от кражбите са извършени в тъмната част на денонощието, като потърпевшите заявяват, че жилищата са били отключени за сравнително кратки периода - около 2 часа. Третата кражба е извършена за времето от 13:10 до 13:20 ч., т.е. жилището е било отключено за съвсем кратко време - 10 мин. Предмет на кражбите са мъжка чанта с пари, лични документи и др. лични вещи, два лаптопа, дамско портмоне и др. лични вещи.

ОДМВР - Варна апелира към гражданите да не оставят незаключени жилищата си, дори и за съвсем кратки периоди от време. Препоръчително е също да се монтират домофонни уредби на входовете на жилищните блокове и кооперациите, тъй като те ограничават в доста голяма степен свободното влизане на граждани по етажите, респ. възможността за извършване на кражби от незаключени апартаменти.

Призоваваме родителите на тийнейджъри и млади хора да им напомнят отново, че прибирайки се в домовете си трябва да ги заключват. Статистиката показва, че по-често незаключени за оставали апартаменти след като в тях са се прибрали млади хора, които нямат изградени навици да заключват.


https://www.varna24.bg/novini/varna/3-krazhbi-ot-nezaklyucheni-apartamenti-vuv-Varna-424224
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.