Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Рокери, таксиджии и тираджии на протест във Варна, блокират града
Автор: Екип Varna24.bg 09:21 / 17.04.2013Коментари ()1406
© Impact Press Group
Транспортни работници с камиони и тежка техника излизат на протест тази вечер във Варна. След 17,30 часа около общината се очаква струпване на тежка транспортна и строителна техника, камиони, таксиметрови шофьори и представители на местните рокерски клубове.

Протестът се организира от Националният съюз на превозвачите, съобщи за Дарик местният лидер на съюза Максим Петков. Протестът е срещу нерешени с години транспортни проблеми, плачевното състояние бранша и неизпълнените обещания за изграждане на нова инфраструктура. С шествието транспортните работници ще покажат и солидарността си с гражданските протести и исканията за оставка на Общинския съвет във Варна, посочи Максим Петков.

Очаква се централната част на Варна да бъде блокирана след 17,30 часа. В 18 пред общината ще се проведе половинчасов митинг, след което машините ще поемат на шествие из града. Колоната ще бъде водена от рокерите, следвани от автомобилите. Шествието ще премине покрай Катедралата, след това по бул."Владислав", ул."Дрин", ул."Пирин", бул. "Цар Освободител" и обратно до общината.

За протеста са уведомени както Община Варна, така и органите на реда, увери местният лидер на Съюза на превозвачите.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Rokeri-taksidzhii-i-tiradzhii-na-protest-vuv-Varna-blokirat-grada-427682
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.