Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Облачно с максимални температури до 19°
Автор: Екип Varna24.bg 09:26 / 19.04.2013Коментари ()413
©
Днес от югоизток отново ще се заоблачи. Облачността ще бъде разкъсана, около и след обяд - значителна. На места ще превали слаб дъжд. В източните райони ще духа до умерен североизточен вятър. В западната част на Дунавската равнина вятърът ще бъде слаб от северозапад, но по-късно през деня и там ще се ориентира от изток-североизток. Максималните температури ще са между 14° и 19°. 

Над Черноморието ще има разкъсана облачност, по-значителна през първата половина на деня. На места, главно в южната част е възможно слабо да превали. Ще духа слаб до умерен вятър север-североизток. Максимални температури 13° - 14°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала. Температурата на морската вода е 10°. 

Над планините облачността ще е разкъсана, значителна в следобедните часове, когато на места ще превали. Вятърът ще е от североизток - умерен, по високите и открити части до силен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°, на 2000 метра - около 1°.Атмосферното налягане ще се понижи слабо, но ще остане по-високо от средното за месец април.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Oblachno-s-maksimalni-temperaturi-do-19-428125
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.