Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Две катастрофи затрудняват движението по бул. "Цар Освободител"
Автор: Екип Varna24.bg 10:05 / 30.05.2013Коментари ()659
© Varna24.bg
Две леки катастрофи затрудняват движението по бул. "Цар Освободител" във Варна. Единият инцидент е в района преди кръстовището с бул. "Христо Смирненски" в посока центъра, другият - преди кръстовището с бул. "Васил Левски", в платното за ляв завой в посока Златни пясъци. Инцидентите са леки, няма информация за пострадали граждани. Движението в тези райони е временно затруднено.

Трафикът във Варна остава натоварен по основните булеварди - "Христо Ботев", "Цар Освободител", "Христо Смирненски", бул. "Република", както и по крайезерния път. Ремонтни дейности се извършват по бул. "Сливница". Преустановено е движението на автомобили и по крайбрежния път от Варна за Златни пясъци след спирка "Генерал Заимов" във връзка с ограничаването на свлачищните процеси в района на дървения мост. Трафикът по направленията Варна - София и Варна - Бургас е сравнително спокоен. Опасните участъци в района на магистралата са край кариера Марциана и завоя за Повеляново. Най-рисковите места в посока Бургас са в района на местност Харамията, селата Приселци и Рудник и разклона за село Близнаци.

По пътя Добрич - Варна трафикът също е натоварен. Временно е въведена промяна в организацията на движение в участъка Варна - Белослав във връзка със започваща рехабилитация. Движението се осъществява в лентата, в която не се извършват строително-ремонтни работи. Временната организация на движение е в сила до 30 ноември 2013 г.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Dve-katastrofi-zatrudnyavat-dvizhenieto-po-bul-Car-Osvoboditel-435130
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.