Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Атака"-Троян иска оставката на Сидеров
Автор: Екип Varna24.bg 12:36 / 08.06.2013Коментари ()546
Общинският събор на "Атака" -Троян, сваля политическото си доверие от централното ръководство на партията с декларация, разпространена до медиите.

Мотивите са "неприемливо поведението на ПГ на "Атака" в Народното събрание, с което бе подсигурен мандатът и изборът на правителството на ДПС и БСП и чрез което ПП "Атака" стана един своеобразен представител в една нова "тройна коалиция".

В декларацията се посочва още, че на проведените последни парламентарни избори ПП "Атака" е събрала спрямо изборите през 2009 г. с 35 процента по-малко гласове на национално ниво, с 45 на сто на областно, а на ниво община Троян - с 65 процента по-малко. 

Според Общинския събор на "Атака" това е по вина на централното ръководство. Недоволството идва и от това, че за народен представител е бил избран "23-годишен неизвестен младеж, без образование и без житейски и всякакъв професионален опит".

"Всичко това доведе до демотивация на членовете на ПП "Атака", а огромна част от симпатизантите и избирателите оттеглиха своята подкрепа на проведените парламентарни избори 2013г.", пише още в документа.

От Общинския събор на "Атака" - Троян, настояват за оставка на централното ръководство на партията, свикване на извънреден конгрес и избор на ново ръководство и промени в устава на ПП "Атака".


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Ataka-Troyan-iska-ostavkata-na-Siderov-436742
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.