Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Десните подкрепиха Иван Портних за кметското място
Автор: Екип Varna24.bg 15:18 / 19.06.2013Коментари ()1679
© Varna24.bg
Федерацията на свободните граждани подкрепи кандидата за кмет Иван Портних от ГЕРБ. Това съобщи днес председателят на гражданското сдружение Владимир Дичев, по време на пресконференцията на Десните хора на Варна за десния кмет Иван Портних.

"Анализът ни на последните протести показа, че рационалният и работещ кандидат, който може да промени ситуацията в града към по-добро, е Иван Портних. Ние го подкрепяме не като кандидат на партия, а като един технократ, който от година и половина е в политиката и наистина би могъл да обърне внимание на исканията на гражданите, а също така и на социалното състояние на града.

Разглеждаме нещата в по-широкия смисъл на думата. Портних е нашият мажоритарен избор, защото е по-добрия кандидат. Ние виждаме какво се случва в сегашното управление на държавата, сегашните управляващи не взеха изобщо под внимание ситуацията от последната половин година в България. България не е България от 2005 и 2009 година. Всичко се промени, кризата е тотална, недоверието на гражданите към управляващите също е голямо. Те не вярват на никого. Това ни е ясно от разговорите с граждански, с неправителствени среди, с браншовите организации, които са част от Федерацията на свободните граждани - вече над 20 сдружения, организации.

Всички са недоволни, не вярват на сегашното правителство. Ние се борим за смяна на политическата система, говорим за нова Конституция, президентска Република... Заради това мислим, че г-н Портних е най-прозорлив относно нашите виждания за управление на града, за това оказваме нашата подкрепа и се надяваме именно Портних да е следващият кмет на Варна.

Запазваме си правото да бъдем един работещ коректив в бъдещото управление на града и да има непримиримост към псевдопротестиращите, с които водим битка вече няколко месеца - към провокаторите, които е ясно че ги има на всички протести. Ние сме се научили да ги индентифицираме и "отстрелваме" един по един, за да гарантираме чистота в гражданските протести.




Още по темата: общо новини по темата: 263
30.09.2013 »
20.09.2013 »
31.07.2013 »
31.07.2013 »
30.07.2013 »
29.07.2013 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Desnite-podkrepiha-Ivan-Portnih-za-kmetskoto-myasto-438730
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.