Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Голяма дупка зее под сградата на общинския информационен център във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:38 / 20.06.2013Коментари ()1075
© Народно дело
Голяма дупка, дъното на която не се вижда добре, зее под сградата на общинския информационен център във Варна. Трапът застрашава офиса, в който гражданите могат да плащат сметките си и да получават административни услуги. Той се намира в задната му част и създава опасност някой пешеходец да пропадне в него, ако не внимава. Трябва да се вземе под внимание и фактът, че в съседство има бирария, което допълнително увеличава шанса в дупката да хлътне някой почерпен турист, особено в тъмната част на денонощието. Най-лошото е, че тя е достатъчно широка и дълбока, за да "погълне" едър мъж, което значи, че е още по-опасна за малките деца.

Опитът показва, че подобни дупки са резултат от отмиване и пропадане на основата на настилката, причинени най-често от течове по водопреносната мрежа. Възможно е да става въпрос и за друг тип свличане, но при всички положения запълването на подобни трапове е сложно. Отделно от това, общината вероятно ще предпочете решаването на проблема да стане заедно с цялостната реконструкция на пешеходната зона на центъра. Все пак е очевидно, че дори и да не се направи спешен ремонт за закърпване на дупката, тя трябва да се огради и обезопаси, преди да е предизвикала някой инцидент.

Източник: в. Народно дело



https://www.varna24.bg/novini/varna/Golyama-dupka-zee-pod-sgradata-na-obshtinskiya-informacionen-centur-vuv-Varna-438898
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.