Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Между 5000 и 8000 души се очакват за Джулай морнинг тази година на Камен бряг
Автор: Екип Varna24.bg 16:06 / 26.06.2013Коментари ()892
Между 5000 и 8000 души се очаква да посрещнат Джулая тази година на Камен бряг. Това каза за Радио "Фокус" - Варна кметът на крайморската община Цонко Цонев. Той посочи, че едва ли ще може да се повтори рекордът от миналата година, когато за Джулай морнинг в Камен бряг са били над 12 000 души. "Тогава обаче празникът съвпадна с уикенда, а тази година се пада неделя срещу понеделник. Все пак обаче очаквам отново да има много хора", категоричен бе кметът на крайморската община. Цонев подчерта, че се намира на мястото, където се очаква да се проведе събитието, за да види дали всичко е наред. В момента служители от отдел "Озеленяване" към община Каварна помагат за почистване на селото и специално теренът, на който ще се проведе Джулай морнинг. "Всичко се почиства, за да можем да посрещнем хилядите и хиляди хора, които ще дойдат в неделя", добави Цонев. По отношение на обезопасяването кметът на Каварна заяви, че за събитието ще са ангажирани полицаи от РУП Каварна, освен това са предвидени поне 30 души допълнителна охрана, ще бъдат поставени обезопасителни ленти, както и светещи балони. Цонев подчерта, че ще бъде създадена специална организация за посрещане и паркиране на автомобилите и автобусите. "Хубавото е, че през цялата вечер ще има музика и хората ще се концентрират основно на сцената и само на самия изгрев ще се отиде по към края на платото. Предприели сме всички мерки, но призовавам хората да бъдат внимателни и да се радват на хубавата музика, защото там е много красиво, но и опасно", каза още кметът на Каварна.

По отношение на програмата Цонко Цонев заяви, че шоуто ще започне в полунощ и ще продължи до 5 сутринта. В 5 часа на сцената ще излязат БТР, а в 5,25 часа ще излезе Джон Лоутън, като в 5,32 изгрява слънцето и то ще бъде посрещнато с песента July morning. В 6,15 часа ще пеят изпълнителите от група "Отряд 13", която е много добре приета от феновете на рока. Очаква се всичко да приключи към 7,30 часа. "Започваме в полунощ, цяла вечер ще има хубава музика и шоуто ще приключи сутринта към 7,30 часа", заяви кметът на Каварна.

Източник: Агенция "Фокус"



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Mezhdu-5000-i-8000-dushi-se-ochakvat-za-Dzhulai-morning-tazi-godina-na-Kamen-bryag-440085
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.