Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
На Златни пясъци вече приемат жалби за лоши храни
Автор: Екип Varna24.bg 09:28 / 03.07.2013Коментари ()608
© Varna24.bg
Снимка Архив
В курорта Златни пясъци вече е открита и функционира за летния сезон временна приемна на Областната дирекция по безопасност на храните - Варна. Това съобщи нейната шефка д-р Живка Манева, която уточни, че тя работи за втора поредна година. Всеки оператор или турист може да подава жалби и сигнали, свързани с проблеми в курортните комплекси по цялото Северно Черноморие.

Временната приемна е разположена в административната сграда на курорта, а стационарният телефон за сигнали е 052 600 871. Инспекторите всекидневно ще приемат от 9 до 14 часа сигнали и жалби от потребителите, свързани с безопасността и качеството на храните в търговски обекти.

Те продължават и с проверките в обекти от търговската мрежа и общественото хранене, които се намират на територията на курортите, курортните селища, както и по плажовете. Проверки ще се правят в обекти от търговската мрежа, подвижни, временни и сезонни обекти за обществено хранене, ще се проверяват обектите за бързо хранене на територията на хотелските комплекси, както и туристически обекти, предлагащи оферти за почивка тип all inclusive.

Източник: в. "Монитор"



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Na-Zlatni-pyasuci-veche-priemat-zhalbi-za-loshi-hrani-441132
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.