Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Новият областен на Варна няма да прави промени, но няма да търпи и некомпетентни хора
Автор: Екип Varna24.bg 11:24 / 18.07.2013Коментари ()1921
© Varna24.bg
Новоназначеният областен управител на Варна Иван Великов даде пресконференция за медиите. На пресконференцията присъства и неговият заместник Мерткан Ибрямов, предаде репортер на Varna24.bg. 

Иван Великов направи кратко представяне за това кой е и с какво се е занимавал досега, като наблегна на това, че е завършил юридическия факултет на СУ "Климент Охридски", а не Симеоново, както били писали в някои медии. 

Иван Великов заяви, че още е много рано да каже какви конкретно ще са приоритетите му, но обеща постоянен диалог с медии и граждани и се надява, че заедно с Общинския съвет ще работят за улесняване живота на гражданите и улесняване развитието на бизнеса на предприемчивите хора, като в крайна сметка заедно осъществят промяната, която варненци искат и очакват, и която не се е случила през последните години. 

На въпрос как ще коментира незатихващите протести и може ли да даде прогноза до кога ще се задържи като областен управител, той отговори, че не може да даде прогнози какво ще се случи, но не се притеснява за поста си, защото той има професия и дали утре или когато и да е, той ще се върне във варненската адвокатска колегия. Важното е след като вече не е областен управител да може да излезе по улиците и да гледа гражданите в очите, както е било винаги досега.

Също так подчерта, че няма да прави кадрови промени в областната управа, но няма да търпи некомпетентни хора.



Новият областен управител говори за приоритетите си


https://www.varna24.bg/novini/varna/Noviyat-oblasten-na-Varna-nyama-da-pravi-promeni-no-nyama-da-turpi-i-nekompetentni-hora-443808
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.