Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Времето утре ще е горещо, с максимални температури до 36 градуса
Автор: Екип Varna24.bg 17:34 / 02.08.2013Коментари ()534
© Varna24.bg
Времето утре ще е слънчево, в следобедните часове горещо. Временни увеличения на облачността ще има след пладне по Черноморието. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН. 

През нощта ще е ясно, а утре затоплянето продължава. Максималните температури ще са между 31° и 36°, по морското крайбрежие поради бризовия вятър, появяващ се през деня, малко по-ниски - около 30°.

По Черноморското крайбрежие през по-голямата част от деня ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има след пладне. Поради бризовия вятър появяващ се през деня максималните температури ще са малко по-ниски от тези във вътрешността от страната - около 30°. Вълнението на морето ще е слабо 1-2 бала, а температурата на водата е 23°-25°.

Предимно слънчево и топло ще бъде в планините. В следобедните часове ще има развитие на незначителна купеста облачност главно над билата. Вятърът по високите части ще е умерен от северозапад. Дневна температура на 1200 м.н.в около 25°, на 2000 около 17°. Ще настъпи слабо понижение, като атмосферното налягане ще е около средното за месеца.

През следващите дни времето ще се задържи предимно слънчево, максималните температури ще са между 31° и 36°. В неделя и понеделник в източните райони, където ще духа слаб до умерен североизточен вятър, ще остават малко по-ниски - 27°-30°.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Vremeto-utre-shte-e-goreshto-s-maksimalni-temperaturi-do-36-gradusa-446522
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.