Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кети Гарби със супершоу тази вечер във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:38 / 11.08.2013Коментари ()1894
©
Кети Гарби кацна на летище София и веднага отпътува за Варна. Певицата обещава невероятно шоу в Двореца на културата и спорта тази вечер. Придружена е обичайно от сина си и своите музиканти. Обещала да изпълни тоталния си хит Esena Mono и парчета като To Kati, Ante Yeia, Akouse agori Mou и други.

Признава, че на някои от тях често се случва да заплаче и да спре изпълнението по средата на песента.

Кети Гарби е над 20 години на музикалния връх в Гърция, а песните са спечелили хиляди фенове и в чужбина. Има 17 студийни албума, последният излиза преди две години. Общата продажба на дисковете надхвърля милион копия.

Тя ще пее за първи път във Варна. Организаторите са подготвили апартамент в петзвезден хотел и смятат да предложат българска кухня - лозови сармички, свежи салати, скара и домашна баница. Виното също ще бъде българско, като Кети е уточнила, че предпочита бяло или розе.

Вратите на зала "Конгресна" ще се отворят в 19 ч, а влизането ще става през входове 3 и 4. Певицата ще излезе на сцената точно в 20 ч с 6-има музиканти, а минути преди това ще се срещне с 10 от най-запалените си фенове.

За шоуто си във Варна Гарби идва с видеоекран 10х8 метра.

Няма информация дали всички билети са продадени, но всеки може да провери в магазините на Office 1 Superstore, Mtel, Orange, "Техномаркет", "Пикадили", Germanos, бензиностанции OMV, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg, както и в Двореца на културата и в Летния театър на Варна.

Източник: в. "24 часа"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Keti-Garbi-sus-supershou-tazi-vecher-vuv-Varna-448072
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.