Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Напрежение в Анкара заради брутално изнасилване на 5-годишно дете
Автор: Екип Varna24.bg 09:29 / 12.08.2013Коментари ()911
© Varna24.bg
Сексуално насилие над малко дете през последния ден от свещения мюсюлмански празник Рамазан байрам вдигна на крак жителите на столицата Анкара, съобщи информационната агенция ДЖИХАНM. 

Петгодишно момче е било брутално изнасилено от 17-годишен младеж в анкарския квартал "Бадемлидере". Пострадалият е настанен на лечение в болница, извършителят е задържан и дава показания в отдела за борба с детската престъпност на дирекцията по сигурността в турската столица. 

След разчуването на случая възникна силно напрежение и при масовото недоволство в квартала са ранени най-малко трима души. Запалено е и жилище от типа на т.нар. "геджеконду", собственост на близки на задържания и обитавано от 10 души. 

Намиращите се в района цивилни полицаи са принудени да стрелят предупредително във въздуха до пристигането на полицейски подкрепения и противопожарни екипи за успокояване на обстановката и гасенето на пожара. 

Близките на задържания непълнолетен изнасилвач са изведени от района с полицейски микробус да дадат показания по случая, посочи информационната агенция ДЖИХАН.


https://www.varna24.bg/novini/mejdunarodni/Naprezhenie-v-Ankara-zaradi-brutalno-iznasilvane-na-5-godishno-dete-448204
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.