Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Рестарт на общинския фонд ин витро във Варна?
Автор: Екип Varna24.bg 11:59 / 12.08.2013Коментари ()1290
©
Екипът на фондация "Искам бебе" Ви кани да присъствате на пресконференция на тема "Рестарт на общинския фонд ин витро във Варна". На нея ще бъде обявено предложението на фондацията за възстановяване на дейността на общинския фонд за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми от Варна, който да работи по нови правила.

Пресконференцията ще се проведе на 13 август 2013 г.(вторник) от 12 часа в зала 5 на Фестивалния и конгресен център. В нея ще вземат участие председателят на фондация "Искам бебе" Радина Велчева, координаторът на организацията във Варна Женя Ценовска и психологът Яна Пачолова.

Ще бъдат обявени и подробности за предстоящата на 15 август благотворителна инициатива на фондацията "Повече деца за Варна". Тя предвижда провеждането на благотворителен базар, форум за донорството, както и детски концерт от 18 часа на сцена "Раковина" с участието на Деси Добрева, Богдан Томов, хор "Св.Йоан Златоуст", детски вокален ансамбъл "Сребърни звънчета", балетна школа при общински детски център. Събраните средства от кампанията ще бъдат предоставени в помощ на двойки с репродуктивни проблеми от гр. Варна.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Restart-na-obshtinskiya-fond-in-vitro-vuv-Varna-448264
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.