Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В МБАЛ "Света Анна" обособиха нов паркинг за 80 автомобила
Автор: Екип Varna24.bg 16:06 / 15.08.2013Коментари ()1541
© Черно море
В МБАЛ "Света Анна" във Варна обособиха нов паркинг за 80 автомобила. Строително-ремонтните работи са приключили само за седмица. Заради изграждането на паркинга е съборена една от бараките пред Хирургичния блок, която е била складово помещение. Основната цел бе да облекчим достъпа на пациенти до лечебното заведение и да регулираме по-добре движението на автомобили на територията ни, обясни д-р Петров.

Изграждането на паркинга е по решение на управителния съвет на болницата и е осъществено със собствени средства. На този етап в него ще се влиза само срещу такса от 2 лв., като престой няма да се начислява. Ако хората не злоупотребяват с придобивката, сумата ще остане без промяна в бъдеще. Опасенията на ръководството са паркингът да не се превърне в място за домуване на автомобили на живеещите в близост.

Колите на персонала ще паркират на паркинга до Спешния център и до Инфекциозната болница. В недалечно бъдеще се предвижда медицинските работници да вдигат бариерата с чип карти.

"Имаме още една добра идея - да реновираме тревните площи в южната част на МБАЛ "Света Анна". Това ще стане със съдействието на кмета на район "Приморски". Предвижда се минипаркът в южната част да стане място за отдих и релакс за пациентите на лечебното заведение и техните близки", обобщи зам.-изпълнителния директор д-р Красимир Петров.

Източник: в. "Черно море"



https://www.varna24.bg/novini/varna/V-MBAL-Sveta-Anna-obosobiha-nov-parking-za-80-avtomobila-448861
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.