Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Рекламират регатата TALL SHIPS на туристическите борси
Автор: Екип Varna24.bg 16:18 / 09.09.2013Коментари ()840
Първо заседание на инициативния комитет за организирането и провеждането на "SCF BLACK SEA TALL SHIPS REGATTA - 2014" свика кметът на община Варна Иван Портних. Домакин на регатата догодина е морската столица. По време на срещата бяха изяснени част от организационните въпроси по подготовката на международното събитие. Бе взето решение да бъде изпратено запитване - чрез министерството на транспорта до министерския съвет, за освобождаване на ветроходите, участващи в регатата, от пристанищни такси.

"Такава бе практиката и по време на регата през 2010 г.", обясни кап. Тома Томов, председател на оперативния комитет. Той допълни, че организацията върви на пълни обороти - предстои да бъдат изпратени покани за участие до корабите, които са включени в средиземноморската регата с домакин френския град Тулон.

"На всички изложения и туристически борси, на които община Варна участва, ще рекламираме и предстоящата регата", заяви кметът Иван Портних. По негово предложение срещите на инициативния комитет ще бъдат ежемесечни, като следващата е насрочена за средата на октомври.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Reklamirat-regatata-TALL-SHIPS-na-turisticheskite-borsi-452878
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.