Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Специалисти-уролози от цялата страна се събират на Златните
Автор: Екип Varna24.bg 14:34 / 18.09.2013Коментари ()735
Вече четвърт век "Варненски урологични дни" събира урологичната общност на България за тридневен симпозиум. Тази година събитието ще се състои за XXV-и пореден път от 19 до 21 септември в х-л "Хелиос СПА" , к.к. "Златни Пясъци".

Дългогодишните традиции на форума привличат специалисти от цялата страна за дискусии по теми от света на урологията, с особено внимание към онкоурологията. По време на научните сесии както утвърдени, така и млади специалисти в областта на урологията, ще разискват актуални въпроси от клиничната практика в България.

Всички заинтересовани могат да се регистрират за участие на 19-ти септември между 14 и 18 часа във фоайето на хотел "Хелиос СПА", а официалното откриване и начало на пленарните заседания ще бъде на следващия ден, 20-ти септември, в 09.00 часа в зала "Аполо" на хотела.

Събитието се организира от организационния комитет на Сдружение "Варненски урологични дни" с председател доц. д-р Лидия Петкова, д.м. - Началник на Клиниката по урология в УМБАЛ "Св. Анна - Варна" АД, както и с подкрепата на Българското урологично дружество, Медицинския университет във Варна и Клиниката по урология на УМБАЛ "Св. Анна - Варна" АД.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Specialisti-urolozi-ot-cyalata-strana-se-subirat-na-Zlatnite-454495
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.