Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Млади стоматолози от МУ-Варна се дипломират в събота
Автор: Екип Varna24.bg 14:20 / 17.10.2013Коментари ()1626
©
Бивши и настоящи студенти от
МУ "Проф.д-р Параскев Стоянов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 19-и октомври, от 10:30 ч. в зала 1 на ФКЦ - Варна, ще се състои тържествената промоция на Випуск 2013 на Факултета по дентална медицина към Медицински университет - Варна.

Съботния ден ще е празничен и дългоочакван момент за 66 млади лекари стоматолози, които ще положат Хипократовата клетва. Третият випуск на най-младия и модерен Факултет по дентална медицина в страната ще остане в историята на Университета като един от най-дейните.

По инициатива на студентите по стоматология миналата година във Варна се проведе първата в страната кампания за превенция на рака на устната кухина "Ако се съмняваш, провери". Студенти от третия випуск представиха МУ - Варна, на Първата международна конференция за млади лекари по дентална медицина в Дубай.

По време на церемонията ще бъде връчена Наградата на Декана на името на проф. д-р Славчо Давидов за отлични резултати от обучението и общ принос за издигане престижа на специалността.

Сред поканените на събитието гости са Министърът на образованието, Министърът на здравеопазването, Кметът на град Варна, народни представители, ректори на МУ - Варна и други висши учебни заведения, председатели на здравни и съсловни организации.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Mladi-stomatolozi-ot-MU-Varna-se-diplomirat-v-subota-459527
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.