Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
14-годишна варненка е двойничка на холивудска звезда
Автор: Екип Varna24.bg 09:38 / 21.10.2013Коментари ()2530
© Народно дело
Колко често се случва да се разхождате по улицата и да се разминете със знаменитост или с някого, който до такава степен прилича на звезда от екрана, че започвате да се чудите дали пък наистина не сте се разминали с, да речем, Брад Пит или Дженифър Анистън?

Сигурно се е случвало на всекиго. Докато е напълно естествено да се засечете с някоя от звездите на родното кино из столичните молове или тузарските плажове, то да се разминете с холивудска знаменитост в пределите на страната ни, е доста по-трудна задача.

Затова обаче си имаме двойници, които до такава степен приличат на световните звезди, че сигурно от време на време им се случва случаен човек да ги помоли за автограф или снимка, въпреки че постиженията им в най-добрия случай се изчерпват с титлите "отличник на класа" или "служител на месеца".

Такъв е случаят и с едно 14-годишно момиче от Варна, за което може да се каже, че е одрала кожата на актрисата Лили Колинс. Въпреки че се казва Ева Добрев, нейните съученици и приятели масово я наричат Лили, явно отчитайки приликите между Ева и американската актриса.

Оказва се, че двете си приличат не само по външния вид, но и по своята привързаност към изкуствата и най-вече актьорството. За Лили Колинс знаем, че е звезда от високобюджетни продукции, като например "Огледалце, огледалце", но и Ева има с какво да се похвали. Тя учи пеене в Националното училище по изкуствата във Варна, но вече има и своя дебют на сцената на Драматичния театър "Стоян Бъчваров", макар по нейните думи с "малка роля".

На 14-годишната варненка дори се наложило веднъж да обяснява на заблудени фенове, че тя всъщност не е Лили Колинс, макар приликата между двете да е поразителна. Още по-куриозна ситуация се разиграла, след като Ева решила да изгледа на кино един от филмите с участие на Колинс. На излизане от салона повечето от зрителите започнали да оглеждат младото момиче с невярващи погледи, мислейки, че виждат звездата от филма, който тъкмо били гледали.
Възпитаничката на Националното училище по изкуствата в морската столица с усмивка споделя, че наистина би се радвала да се запознае някой ден с именитата си двойничка, като най-любопитна за нея ще бъде реакцията на американската знаменитост.

Ние най-чистосърдечно и пожелаваме това нейно желание да се сбъдне, а на вас показваме няколко снимки, чрез които да видите забележителната прилика между нашето момиче и кинозвездата.

Източник: в. Народно дело



https://www.varna24.bg/novini/interesno/14-godishna-varnenka-e-dvoinichka-na-holivudska-zvezda-459998
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.