Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьори масово спират на места за инвалиди на паркинги във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:34 / 18.12.2013Коментари ()911
© Varna24.bg
Варненски шофьори масово ползват местата за инвалиди, за да спират върху тях колите си. Това установи репортерска проверка. Особено притеснително е на паркингите на големите магазини в града.

"Ние сме страшен народ, не признаваме никакви правила. Непрекъснато се наместват тук на мястото за инвалиди. Даже съм се карал с такива хора, но те са нагли и не се махат", обясни Петър Желязков, когото срещаме на паркинг на хранителен маркет. Петър е любител-шофьор от 23 години и твърди, че никога не си е позволявал да спира на място за инвалиди.

Липсата на глоби кара много шофьори да спират, където пожелаят. Те не само заемат инвалидните места, но и паркират, като заемат няколко паркоместа край магазините, оплака се и Величка Панайотова. Била съм в Германия, там такова нещо не може да се случи. Не само защото ги глобяват такива разхайтени, но и защото хората са солидарни един с друг. Просто знаеш, че някой инвалид може да има нужда да спре на отреденото място и не му го заемаш, каза още Панайотова.

Източник: в. "Черно море"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Shofyori-masovo-spirat-na-mesta-za-invalidi-na-parkingi-vuv-Varna-469856
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.