Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вандали си изкараха яда на спирка в Цветния квартал
Автор: Екип Varna24.bg 15:16 / 09.05.2014Коментари ()3641
За пореден път вандали посегнаха на спирка във Варна. Този път въпросната спирка се намира в Цветния квартал пред Първа езикова гимназия на ул. "Подвис" срещу бл. 27. За този вандалски акт информираха от администрацията на район "Приморски". Ето какво още заявяват от кметството:

Само от началото на тази година за трети път тя изглежда така. Харесва ли Ви? Всеки път концесионерът възстановява щетите и така до следващия път ..... Още колко пъти? Защо го е направил / направили / незнайният "гражданин"? Може би има друга представа за естетика, за предназначение.... Може би стъклата, които иначе служат да ни предпазват от вятър и дъжд "стесняват хоризонта му и чувството му за свобода".

Кой може да отговори на тези въпроси?

А може би е по-добре да се запитаме колко струва всеки път този и подобни на него вандалски актове? Кой плаща за възстановяването на щетите? Дали не би било по-добре тези средства да бъдат насочени за нещо друго, ново и за наше удобство...?

Иначе се възмущаваме и критикуваме, но това отдавна вече не е достатъчно. Ако искаме да живеем в чиста, подредена и европейска Варна, трябва не само да изискваме, но и да пазим.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Vandali-si-izkaraha-yada-na-spirka-v-Cvetniya-kvartal-493186
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.