Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Отсяват фирмите отличници на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 09:58 / 04.07.2008Коментари ()759
© Varna24.bg
100 варненски фирми ще се състезават за наградата на Бизнес академията във Варна „Фирма на годината 2007". За втори път ще бъде връчена и наградата „Проспер" за най-динамично развиваща се компания на Варна, съобщи вчера в пресцентър Варна секретарят на академията Илко Тодоров. Според него има нужда от формиране и обединение на стопанския елит в морската столица като един от най-бързо развиващите се градове в България.

Награждаването ще се проведе на тържествена церемония днес от 19 ч. в Археологическия музей. 100-те фирми, които се състезават са подбрани по 4 критерия - общ годишен доход, финансови резултати, инвестиции и персонал. По време на зимната сесия бизнес академията ще връчи други две награди „Мениджър на годината" и „Най-добри бизнес продукти". Членовете на организацията в момента са община Варна, Българската морска камара, туристическата и строителната камари и сдружението „Книги за Варна".

Днес се очаква към академията да се присъединят още три организации - Търговско- индустриалната, Занаятчийската и Стопанската камара.

Източник: в. "Народно дело"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Otsyavat-firmite-otlichnici-na-Varna-49746
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.