Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пламен Юруков: Винаги съм взимал ясна и принципна позиция, когато съм виждал нарушение
Автор: Екип Varna24.bg 14:13 / 13.07.2008Коментари ()779
© Impact press group
Винаги съм взимал ясна и принципна позиция, когато съм виждал нарушение или когато справедливостта в нарушена. Аз съм заемал твърда позиция, независимо от това, че върху мен може да има такива глупави и необосновани обвинения. Това заяви в интервю за предаването „Неделя 150" по БНР лидерът на СДС Пламен Юруков. В случая самият Яни Янев го прави това нещо, за да отвлече вниманието от собствения си проблем. Срещу него се води проверка с много сериозни доказателства за купуване на гласове, допълни Юруков.
Работата върви ускорено и с голям ентусиазъм, каза още лидерът на сините относно заседанието на Националния съвет на СДС във Варна, на което присъства в момента. Въвеждаме принципа на разделение на административните от политическите функции. Това е нещо, което след това и в управлението на страната искаме да го приложим - администрацията да не е зависима от политическите програми. Въвеждаме и принципа на много висока отчетност във всички нива в партията пред всички членове на СДС, заяви Пламен Юруков.

Източник: БНР


https://www.varna24.bg/novini/varna/Plamen-Yurukov-Vinagi-sum-vzimal-yasna-i-principna-poziciya-kogato-sum-vizhdal-narushenie-50830
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.