Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сграда А6 на Логистичен Парк Варна получи разрешение за строеж
Автор: Екип Varna24.bg 10:38 / 06.08.2008Коментари ()863
©
Месец след откриването на първа сграда от Логистичен Парк Варна, най-голямата логистична база в България получи разрешение за строеж и на сграда А6. С откриването на А6 Логистичен Парк Варна ще осигури над 200 работни места. Очаква се сградата да бъде напълно завършена през първата половина на 2009 г. Паралелно продължава работата и по останалите фази на проекта, който включва общо 10 сгради с различно предназначение - складови, офисни и търговски площи.

Сграда А6 от Логистичен Парк Варна е със складово предназначение и допълващо застрояване от офисни площи . Разгънатата застроена площ е 11 595 кв.м., от които 10 200 кв.м. - складове и над 1 200 кв.м. - офиси. Сградата е втора категория съгласно чл. 137 от Закона за устройство на територията. Зданието е ситуирано в южната част на Логистичен Парк Варна и e едноетажно, с частично второ ниво, без сутерен. Конструкцията е сглобяем стоманобетон.

Логистичен Парк Варна е най-модерният в България и е първият проект във Варна, който реализира съвременна концепция, отговаряща на изискванията на наемателите за складови съоръжения, ефективно управление на стоки и приятна работна среда едновременно.

Разположен в Западна Промишлена Зона на морската столица, Логистичен Парк Варна е с обща разгъната застроена площ от 120 000 кв.м., включващи висококачествени модерни складове, обслужващи офиси и търговски площи. Паркът предоставя готови за експлоатация складови площи под наем. Всички сгради са професионално планирани и предлагат максимална гъвкавост и възможности за разширяване на дейността. Освен стандартни пространства за складиране на средно- и бързооборотни стоки, Логистичен Парк Варна ще осигури и възможности за наемане на специализирани площи, предлагащи контрол на температурата и cross-docking системи.

Инвеститор на Логистичен Парк Варна е водещата строителна и инвестиционна компания ФеърПлей Къмършъл ЕАД. Допълнителното финансиране на проекта се осъществява от Уникредит Булбанк. Общият обем на инвестицията е 57 млн. евро, като до момента са инвестирани близо 18 млн. евро. Ексклузивен консултант е международната консултантска компания Colliers International - лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Sgrada-A6-na-Logistichen-Park-Varna-poluchi-razreshenie-za-stroezh-54170
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.