Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Откраднаха диамантеното колие на мис Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:27 / 29.08.2008Коментари ()1089
© BulPhoto
Най-красивата варненка Ирена Иванова не успя да се докосне до бижуто, изработено от 28-каратово бяло злато и 45 диаманта с марката Cielo Venezia 1270, което й бе връчено като награда за първото място.

Колието, чиято стойност е 5000 евро, изчезна безследно и по всяка вероятност е откраднато по време на самия конкурс „Мис Варна", където Ирена стана победителка.

19-годишната варненка заяви, че ще подаде жалба в Пето РПУ и изрази увереност, че полицията ще й окаже съдействие. Само часове след като грандиозното шоу, организирано от „ВИП Фешън груп" завършило и гостите вече се разотишли, красавицата решила да отвори подаръците. Установила, че италианското произведение на изкуството, което всъщност е и най-скъпият от всички подаръци, просто не е в торбата. За огромен късмет часовникът с диаманти Ice Link, осигурен от „Реакшън", успял да стигне до Ирена Иванова. Короната с 31 естествени ръчно изработени перли, дело на дизайнера Цено Вутов, също е на сигурно място. Иванова още вчера е дала обяснения и е описала всичко, което си спомня, пред колежките си. Те също са разстроени от случилото се, но всички вярват, че уникатът ще бъде намерен, а злосторникът, който го е взел, ще бъде наказан.

Най-престижният конкурс за красота по Черноморието успя да събере 500 видни гости в грандхотел „Варна". Сред тях беше и самият областен управител на Варна адмирал Христо Контров. С отбрани питиета се черпиха представители на политическия, бизнес и шоуелит на страната. По думите на Мира Матеева за събитието, чийто водещ бе Ники Кънчев, са били похарчени 100 000 лв.

Източник: в. "Народно дело"




Още по темата: общо новини по темата: 3
25.08.2008 »
24.08.2008 »
07.08.2008 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Otkradnaha-diamantenoto-kolie-na-mis-Varna-57093
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.