Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Приключи Вторият международен технически семинар по карате в Каварна
Автор: Екип Varna24.bg 16:49 / 29.08.2008Коментари ()544
© Община Каварна
Вторият международен технически семинар по карате в Каварна завърши, съобщиха от общината. Участие в него взеха над 350 състезатели от България и Румъния. Семинарът бе част от подготовката на националните отбори на двете страни за Световното първенство в Токио през ноември. Състезателите бяха обучавани лично от Деветкратния световен шампион Уейн Отто, Нукина Нобуюки - карате майстор от Япония и Сергей Казанцев - представител на стила „Йошин мон" за Европа.

„Нивото на българските деца между 14 и 18 години е много добро и мисля, че те по нищо не отстъпват на английските деца", каза шампионът Уейн Отто. Според Нукина Нобуюки, България има реални шансове на предстоящото Световно първенство в Токио.

На 30 и 31 август в Каварна ще се проведе Вторият международен турнир „Каварна оупън". Очаква се в него да вземат участие над 300 деца, мъже и жени. В отборната надпревара ще се включат юноши и девойки старша възраст, мъже и жени. Официалното откриване на турнира ще бъде на 30 август от 17.00 ч. в спортна зала „Олимпиада".

Организатори на събитието са Община Каварна, Българска национална федерация по Карате - До и Централен полицейски карате клуб.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Priklyuchi-Vtoriyat-mezhdunaroden-tehnicheski-seminar-po-karate-v-Kavarna-57127
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.